ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید افزایش ۱۲ میلیون مترمکعب ظرفیت تصفیه فاضلاب در مشهد | ۴ همت سرمایه‌گذاری شهرداری برای پروژه‌های تولید پساب شهردار مشهد مقدس: امسال مدیران استان را برای افتتاح پروژه‌ها خسته خواهیم کرد + فیلم شهردار منطقه پنج مشهد: امروز در منطقه پنج، حاشیه شهر نداریم رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد: سال ۱۴۰۴ سال شکوفایی پروژه‌های شهرداری است نمای رومی، بیماری معماری | گزارش شهرآرانیوز از چالش‌های امروز معماری شهری در مشهد توزیع حدود ۲ هزار تن کالای طرح تنظیم بازار در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد تأکید کرد: تمرکز ویژه بر مناطق حاشیه و اقشار آسیب‌پذیر در شورای ششم شهردار مشهدمقدس: باشگاه ویژه زوج‌های جوان مشهدی با هدف تقویت مهارت‌های زندگی راه‌اندازی شده است افتتاح ۴ مرکز نوآوری شهری در مشهد | بزرگداشت روز جهانی خلاقیت و نوآوری برگزار شد + ویدئو مدیران جدید فرهنگ‌سرا‌های شهرداری مشهد منصوب شدند + ویدئو ایستگاه شریعتی مشهد، پرازدحام‌ترین ایستگاه مترو مشهد شد | ساعات شلوغی مترو مشهد تشکیل دو شهر جدید در اطراف مشهد قطعی شد | تعیین‌تکلیف نهایی پرونده شهرستان بینالود در آینده نزدیک شاهد عینی توسعه مشهد در عهد مظفری | درباره کوچه «سرآسیا» که روزگاری محل اجتماع «اصحاب سراچه» بوده است خراسان رضوی رتبه‌ی اول کشوری در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت قاچاقچی لوازم یدکی حدود ۴۴ میلیارد ریال جریمه شد
سرخط خبرها

استقبال از ۳۴ هزار زائر پیاده | رکورد جدیدی در کارنامه میزبانی شایسته از زائران در منطقه ۶ مشهد ثبت شد

  • کد خبر: ۱۵۹۵۲۸
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶
استقبال از ۳۴ هزار زائر پیاده | رکورد جدیدی در کارنامه میزبانی شایسته از زائران در منطقه ۶ مشهد ثبت شد
شهردار منطقه ۶ مشهد در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان در سال جدید گفت: اعتبار منطقه در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷۳ میلیارد تومان بود که به برکت تعریف پروژه‌های زودبازده، شرایطی ایجاد شده تا افزون بر سرانه بودجه‌ای، منطقه ۶ بتواند از ۴۶۵ میلیارد تومان برای پروژه‌های زودبازده خود بهره‌مند شود که در مجموع رشد ۸۴ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد مقدس با دستور کار «ارائه گزارش عملکرد شهرداری منطقه ۶ در سال ۱۴۰۱ و برنامه عملیاتی سال جدید» و هم‌چنین «ارائه گزارش عملکرد اداره فنی و حرفه‌ای شهرستان و برنامه عملیاتی سال جدید»، ظهر امروز با حضور محسن داوری فرماندار مشهد، کاظم یزدان مهر شهردار منطقه ۶ ، سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی و جمعی از مدیران و مسئولان شهری به میزبانی اتاق جلسات ساختمان فرمانداری مشهد برگزار شد.

رشد ۸۴ درصدی بودجه منطقه ۶ 

کاظم یزدان مهر شهردار منطقه ۶ مشهد در جریان نخستین دستور کار این جلسه به ارائه گزارشی از عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۱ پرداخت و اظهار کرد: منطقه شش اگرچه شاید به لحاظ معیشتی و رفاهی از جمله مناطق محروم مطرح شود، اما از نظر فرهنگی و اجتماعی در زمره مناطق غنی مشهد محسوب می‌شوند، زیرا بسیاری از شهروندان در این منطقه به‌صورت مستمر در مساجد و آیین‌های مذهبی و فرهنگی حضور فعال دارند و تشکل‌های مردمی در منطقه ۶ از جمله پربازده‌ترین تشکل‌های مشهدالرضا (ع) هستند.
وی ادامه داد: گل‌کاری در سرتاسر بلوار حر، اجرای المان‌های متنوع و پاویون‌های تعاملی در نوروز ۱۴۰۲، گوشه‌ای از اقدامات ستاد استقبال از بهار در منطقه ۶ مشهد بود و علاوه بر این، با برپایی چهار مرکز اسکان، یک ایستگاه استقبال از زائر و خدمت‌رسانی به ۳۴ هزار زائر پیاده، ساکنان این منطقه رکورد جدیدی در کارنامه مهمان‌نوازی و میزبانی شایسته از زائران ثبت کردند.
شهردار منطقه ۶ ضمن اشاره به پنج کلان پروژه راهبردی در این منطقه خاطرنشان کرد: سازمان‌دهی پروژه‌هایی موسوم به اراضی ۶۵۰ هکتاری، اراضی ۲۸۶ هکتاری، اراضی ۳۲.۵ هکتاری عباسپور، پروژه ۲۵ هکتاری خدربیگ و پروژه ۴۵ متری مصلی شرقی از جمله برنامه‌هایی است که در چشم‌انداز اجرایی منطقه قرار دارد و با اتمام آن‌ها، اجرای بوستان پنج هکتاری، دو سالن ورزشی مجزا و بسیاری از ریز پروژه‌های دیگر به سامان می‌رسد.
وی افزود: اعتبار منطقه در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷۳ میلیارد تومان بود که به برکت عنایت شورای ششم در تعریف پروژه‌های زودبازده، شرایطی ایجاد شده تا افزون بر سرانه بودجه‌ای، منطقه شش بتواند از ۴۶۵ میلیارد تومان برای پروژه‌های زودبازده خود بهره‌مند شود که در مجموع رشد ۸۴ درصدی را نشان می‌دهد.

آموزش فنی و حرفه‌ای برای ۲۱ هزار نفر

رضا جابری، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شماره ۲ مشهد هم در راستای دومین دستور کار این جلسه گفت: فعالیت هشت مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در سطح شهر، تدریس سرفصل‌های آموزشی متنوع در حوزه صنعت، اقتصاد، خدمات و امور رفاهی را در دستور کار داشته و به برکت این فضا، زمینه آموزش بیش از ۱۶ هزار معتاد بهبودیافته، ۷۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی، ۱۲ هزار و ۵۰۰ زن سرپرست خانوار، سه هزار معلول، ۱۸ هزار و ۸۰۰ زندانی، ۳۱۷ هزار سرباز وظیفه و ۱۴ هزار و ۴۰۰ دانشجو در سال ۱۴۰۱ را فراهم کرده است.
وی ابراز کرد: آموزش تخصصی و نیمه تخصصی سه میلیون و ۲۹ هزار و ۵۹۷ نفر ساعت معادل با ۲۱ هزار نفر، از جمله برکات فعالیت مجاهدانه آموزش فنی و حرفه‌ای در مشهدالرضا (ع) بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->